Machines voor de chocoladeverwerking en voedingsindustrie Terug naar tempereermachines
TM80 met PLC
De mouleer- en tempereermachine TM80, is uitgerust met een voorraadbak van +/- 80 Kg chocolade. In deze bak wordt de chocolade verwarmd tot een temperatuur van +/- 40°C. onderaan de bak wordt de chocolade via een pomp door de tempereercilinder gepompt, gekoeld en gemengd. Hier wordt de ideale gebruikstemperatuur bereikt, welke zelf is in te stellen naargelang het soort chocolade dat men gebruikt. Van hieruit stroomt de getempereerde chocolade uit de uitvoerleiding, direct klaar voor gebruik.
De maximum afname bedraagt: +/- 200 Kg/h
De geïntegreerde heeft een rondpompcapaciteit van : +/- 700 Kg/h
De constructie is volledig vervaardigd uit roestvrije materialen. De sturing van de machine gebeurt m.b.h.v. een PLC-sturing met bijhorende touch-screen voor een optimale gebruiksvriendelijkheid.
Belgian Chocolates Technology
Slachthuisstraat 30 bus 11
B-2300 Turnhout
Belgium
'Tel: 0032(0)14 / 61 98 05
7Fax: 0032(0)14 / 61 04 50
; www.bctnv.be