Machines voor de chocoladeverwerking en voedingsindustrie                Terug naar tempereermachines


Tempereermachine TM 80 met knoppen

       

De mouleer- en tempereermachine TM80, is uitgerust met een waterverwarmde voorraadbak van +/- 80 Kg chocolade.  In deze bak wordt de chocolade verwarmd tot een temperatuur van +/- 40°C.  onderaan de bak wordt de chocolade via een pomp door de tempereercilinder gepompt, gekoeld en gemengd.  Hier wordt de ideale gebruikstemperatuur bereikt, welke zelf is in te stellen naargelang het soort chocolade dat men gebruikt.  Van hieruit stroomt de getempereerde chocolade uit de uitvoerleiding, direct klaar voor gebruik.

De sturing van de machine gebeurt m.b.h.v. schakelknoppen. 

De TM 80 kan in verschillende maten verkregen worden.

            √ De maximum afname bedraagt: +/- 200Kg/h

            √ De geïntegreerde heeft een rondpompcapaciteit van : +/- 700Kg/h

            √ De constructie is volledig vervaardigd uit roestvrije materialen. 

 

                                                                                                                     


 

Belgian Chocolates Technology

Slachthuisstraat 30 bus 11

B-2300 Turnhout

Belgium

'Tel: 0032(0)14 / 61 98 05

7Fax: 0032(0)14 / 61 04 50

* bctnv@bctnv.be

; www.bctnv.be