Machines voor de chocoladeverwerking en voedingsindustrie                              Terug naar tempereermachines


TM80 met doseersysteem - TM2

 

De mouleer- en tempereermachine TM80, is uitgerust met een voorraadbak van ± 80 kg chocolade. In deze bak wordt de chocolade verwarmd tot een temperatuur van ± 40°C. Onderaan de bak wordt de chocolade via een pomp door de cilinder gepompt, gekoeld en gemengd. Hier wordt de ideale gebruikstemperatuur bereikt welke zelf is in te stellen naargelang het soort chocolade dat men gebruikt.

                    De maximum afname bedraagt: ± 200 gk/h.

                    De Geïntegreerde pomp heeft een rondpomp capaciteit van: ± 700 kg/h.

De constructie is volledig vervaardigd uit roestvrije materialen en voorzien van knoppen of PLC-sturing en een touch-screen scherm.

In deze machine wordt een spuitsysteem met pomp ingebouwd. Dit systeem bestaat uit een waterverwarmde chocoladepomp met een bijhorende sturing wat het mogelijk maakt om chocolade te doseren.

         pompgroep TM2

       

 

 


 

Belgian Chocolates Technology

Slachthuisstraat 30 bus 11

B-2300 Turnhout

Belgium

'Tel: 0032(0)14 / 61 98 05

7Fax: 0032(0)14 / 61 04 50

* bctnv@bctnv.be

; www.bctnv.be