Machines voor de chocoladeverwerking en voedingsindustrie                              Terug naar tempereermachines


Tempereermachine TM 120 met PLC-sturing 

De mouleer- en tempereermachine TM120, is uitgerust met een waterverwarmde voorraadbak van ± 120 kg chocolade. In deze bak wordt de chocolade verwarmd tot een temperatuur van ± 45°C. Onderaan de bak wordt de chocolade via een pomp door de tempereercilinder gepompt, gekoeld en gemengd. Hier wordt de ideale gebruikstemperatuur bereikt, welke zelf is in te stellen naargelang het soort chocolade dat men gebruikt. Van hieruit stroomt de getempereerde chocolade uit de uitvoerleiding, direct klaar voor gebruik.

De sturing van de machine gebeurd d.m.v. een PLC-sturing met bijhorend touch-screen voor een optimale gebruiksvriendelijkheid.

 

 

 


 

Belgian Chocolates Technology

Slachthuisstraat 30 bus 11

B-2300 Turnhout

Belgium

'Tel: 0032(0)14 / 61 98 05

7Fax: 0032(0)14 / 61 04 50

* bctnv@bctnv.be

; www.bctnv.be