Machines voor de chocoladeverwerking en voedingsindustrie Terug naar tempereermachines
Tempereermachine TM 120 met PLC-sturing
De mouleer- en tempereermachine TM120, is uitgerust met een waterverwarmde voorraadbak van ± 120 kg chocolade. In deze bak wordt de chocolade verwarmd tot een temperatuur van ± 45°C. Onderaan de bak wordt de chocolade via een pomp door de tempereercilinder gepompt, gekoeld en gemengd. Hier wordt de ideale gebruikstemperatuur bereikt, welke zelf is in te stellen naargelang het soort chocolade dat men gebruikt. Van hieruit stroomt de getempereerde chocolade uit de uitvoerleiding, direct klaar voor gebruik.
De sturing van de machine gebeurd d.m.v. een PLC-sturing met bijhorend touch-screen voor een optimale gebruiksvriendelijkheid.
De maximale afname bedraagt: ± 400 kg/h.
De constuctie is volledig vervaardigd uit roestvrije materialen.
Belgian Chocolates Technology
Slachthuisstraat 30 bus 11
B-2300 Turnhout
Belgium
'Tel: 0032(0)14 / 61 98 05
7Fax: 0032(0)14 / 61 04 50
; www.bctnv.be