Machines voor de chocoladeverwerking en voedingsindustrie                              Terug naar tempereermachines


TM120 met knoppen

De mouleer en tempereermachine TM120, is uitgerust met een voorraadbak van ± 120 kg chocolade. In deze bak wordt de chocolade verwarmd tot een temperatuur van ± 40°C. Onderaan de bak wordt de chocolade via een pomp door de cilinder gepompt, gekoeld en gemengd. Hier wordt de ideale gebruikstemperatuur bereikt, welke zelfs is in te stellen naargelang het soort chocolade dat men gebruikt. Van hieruit stroomt de getempereerde chocolade uit de uitvoerleiding, direct klaar voor gebruik.

De maximum afname bedraagt: ± 400 kg/h.

De Geïntegreerde pomp heeft een rondpompcapaciteit van: ± 700 kg/h.

De constructie is volledig vervaardigd uit roestvrije materialen.

 


 

Belgian Chocolates Technology

Slachthuisstraat 30 bus 11

B-2300 Turnhout

Belgium

'Tel: 0032(0)14 / 61 98 05

7Fax: 0032(0)14 / 61 04 50

* bctnv@bctnv.be

; www.bctnv.be