Machines voor de chocoladeverwerking en voedingsindustrie Terug naar tempereermachines
TM120 met doseersysteem
De mouleer- en tempereermachine TM120, is uitgerust met een voorraadbak van ± 120 kg chocolade.
In deze bak wordt de chocolade verwarmd tot een temperatuur van ± 40°C. Onderaan de bak wordt de chocolade via een pomp door de cilinder gepompt, gekoeld en gemengd. Hier wordt de ideale gebruikstemperatuur bereikt welke zelfs is in te stellen naargelang het soort chocolade dat men gebruikt.
De maximum afname bedraagt: ±400 kg/h.
De geïntegreerde pomp heeft een rondpomp capaciteit van: ± 700 kg/h.
De constructie is volledig vervaardigd uit roestvrije materialen en voorzien van knoppen of PLC-sturing en een touch-screen scherm.
In deze machine wordt een spuitsysteem met pomp ingebouwd. Dit systeem bestaat uit een waterverwarmde chocoladepomp met een bijhorende sturing wat het mogelijk maakt om chocolade te doseren.
Belgian Chocolates Technology
Slachthuisstraat 30 bus 11
B-2300 Turnhout
Belgium
'Tel: 0032(0)14 / 61 98 05
7Fax: 0032(0)14 / 61 04 50
; www.bctnv.be