Machines voor de chocoladeverwerking en voedingsindustrie                              Terug naar overtrekmachines


ERMT420

 

De overtrekmachine ERM420 is uitgerust met een voorraadbak van ▒ 80kg chocolade.  In deze bak wordt de chocolade verwarmd tot een temperatuur van ▒ 40░C.  Onderaan de bak wordt de chocolade via een pomp door de cilinder gepompt, gekoeld en gemengd.  Hier wordt de ideale gebruikstemperatuur bereikt, welke zelf is in te stellen naargelang het soort chocolade dat men gebruikt.  Van hieruit stroomt de getempereerde chocolade via een driewegkraan naar het onder- of bovenbad

De maximum afname bedraagt: ▒ 150kg/h

De ge´ntegreerde pomp heeft een rondpompcapaciteit van: ▒ 700kg/h

De constructie is volledig vervaardigd uit roestvrije materialen.

De grilleband, die afneembaar is, bied de mogelijkheid om alle producten met chocolade te overtrekken.  De grilleband is voorzien van een afblaassysteem, een ontstaarter en alle toebehoren voor het creŰren van een chocoladebad, en een chocoladegordijn.  De snelheid van de grillenband en de ventilator van het afblaassysteem is regelbaar.  Er word een opleggedeelte voorzien met een lengte van 300mm.  Om het geheel op temperatuur te houden zijn er twee regelbare verwarmingsstralers voorzien.  De constructie is vervaardigd uit roestvrij staal.  De sturing van deze machine gebeurt door middel van PLC-sturing en een bijhorend touch-screen scherm.

 

 

 

 

 


 

Belgian Chocolates Technology

Slachthuisstraat 30 bus 11

B-2300 Turnhout

Belgium

'Tel: 0032(0)14 / 61 98 05

7Fax: 0032(0)14 / 61 04 50

* bctnv@bctnv.be

; www.bctnv.be