Machines voor de chocoladeverwerking en voedingsindustrie                              Terug naar overtrekmachines


ERM400

De overtrekmachine ERM400 is uitgerust met een voorraadbak van ± 80kg chocolade.  In deze bak kan de chocolade verwarmen tot een temperatuur van ± 40°C.  Onderaan de bak wordt de chocolade via een pomp door een driewegkraan naar het onder- of bovenbad gepompt.

De geïntegreerde pomp heeft een rondpompcapaciteit van: ± 700kg/h

De grilleband, die afneembaar is, bied de mogelijkheid om alle producten met chocolade te overtrekken en is voorzien van een afblaassysteem, een ontstaarter en alle toebehoren voor het creëren van een chocoladebad, en een chocoladegordijn. De snelheid van de grillenband en de ventilator van het afblaassysteem is regelbaar.  De grilleband heeft een bandbreedte van 400mm.    Om het geheel op temperatuur te houden zijn er twee regelbare verwarmings-stralers voorzien.  De constructie is vervaardigd uit roestvrij staal.  De sturing van deze machine gebeurt door middel van PLC-sturing en een bijhorend touch-screen scherm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Belgian Chocolates Technology

Slachthuisstraat 30 bus 11

B-2300 Turnhout

Belgium

'Tel: 0032(0)14 / 61 98 05

7Fax: 0032(0)14 / 61 04 50

* bctnv@bctnv.be

; www.bctnv.be