Machines voor de chocoladeverwerking en voedingsindustrie Terug naar overzicht
Overgietlijn 780
De machine heeft een oplegtafel met een kettingtransport die word vervolgd door een overgiet en afschraapsysteem. Het afschraapsysteem is voorzien van elektrisch verwarmde afschraapmessen waarvan men de temperatuur afzonderlijk kan instellen. De hoogte van de schraapmessen kan men manueel in stellen zo dat men altijd propere vormen krijgt na het overgieten met chocolade. Onder dit afschraapsysteem kan een wielmachine of een tempereermachine geplaatst worden. Na het afschraapsysteem word een afneem gedeelte geplaatst. De machine word volledig gebouwd uit roestvrije materialen. De sturing van de machine gebeurt met behulp van schakelknoppen.
Belgian Chocolates Technology
Slachthuisstraat 30 bus 11
B-2300 Turnhout
Belgium
'Tel: 0032(0)14 / 61 98 05
7Fax: 0032(0)14 / 61 04 50
; www.bctnv.be