Machines voor de chocoladeverwerking en voedingsindustrie                               Terug naar mouleer -en tempereermachines


MBT50 met grill en transport mouleer- en tempereermachine

 

Op de machine MBT50 is een grilleband geplaatst die de mogelijkheid heeft om alle producten met chocolade te overtrekken.  De grilleband is voorzien van een afblaassysteem, een ontstaarter en alle toebehoren voor het creëren van een chocoladebad, en een chocoladegordijn.  De snelheid van de grillenband en de ventilator van het afblaassysteem is regelbaar.  Om het geheel op temperatuur te houden zijn er twee regelbare verwarmingsstralers en een plastic kap voorzien.  De constructie is vervaardigd uit roestvrij staal.  De bediening van de grilleband gebeurt op de MBT50 en alle motoren en sturingen zijn in de tempereermachine geïntegreerd. 

De sturing gebeurt door middel van schakelknoppen.

 

 

Door deze optie wordt deze tempereermachine een echte overtreklijn.

 

 

 


 

Belgian Chocolates Technology

Slachthuisstraat 30 bus 11

B-2300 Turnhout

Belgium

'Tel: 0032(0)14 / 61 98 05

7Fax: 0032(0)14 / 61 04 50

* bctnv@bctnv.be

; www.bctnv.be