Machines voor de chocoladeverwerking en voedingsindustrie                              Terug naar mouleer -en tempereermachines


MBT120

 

Deze machine is speciaal ontwikkeld ter vervanging van de wielmachines en de batch tempereringen.  De mouleer- en tempereermachine MBT120, is uitgerust met een voorraadbak van +/- 120 Kg chocolade, bekleed met silicone verwarmingsmatten.  In deze bak wordt de chocolade verwarmd tot een temperatuur van +/- 40░C.  onderaan de bak wordt de chocolade via een pomp door de tempereercilinder gepompt, gekoeld en gemengd.  Hier wordt de ideale gebruikstemperatuur bereikt, welke zelf is in te stellen naargelang het soort chocolade dat men gebruikt.  Van hieruit stroomt de getempereerde chocolade uit de uitvoerleiding, direct klaar voor gebruik.

            De maximum afname bedraagt: 100 tot 120Kg/h

            De ge´ntegreerde heeft een rondpompcapaciteit van : +/- 600Kg/h

 

Opties: triltafel, volmelder en grilleband

 

 

 

 


 

Belgian Chocolates Technology

Slachthuisstraat 30 bus 11

B-2300 Turnhout

Belgium

'Tel: 0032(0)14 / 61 98 05

7Fax: 0032(0)14 / 61 04 50

* bctnv@bctnv.be

; www.bctnv.be