Machines voor de chocoladeverwerking en voedingsindustrie                              Terug naar doseer en tempereermachines


STM80 doseer- en tempereermachine smal met PLC sturing

 

De mouleer en tempereermachine STM80, is uitgerust met een voorraadbak van +/- 80 kg chocolade . In deze bak wordt de chocolade  verwarmd tot een temperatuur van +/- 40°C. Onderaan de bak wordt de chocolade via een pomp door de cilinder gepompt, gekoeld en gemengd . Hier wordt de ideale gebruikstemperatuur bereikt welke zelf is in te stellen naargelang het soort chocolade dat men gebruikt . Van hieruit stroomt de getempereerde chocolade uit de uitvoerleiding, direct klaar voor gebruik .

De maximum afname bedraagt : +/- 200 kg/h .

De geïntegreerde pomp heeft een rondpomp capaciteit van : +/- 700 kg/h .

De constructie is volledig vervaardigd uit roestvrije materialen en voorzien van PLC-sturing en een touch screen scherm.  In deze machine wordt een spuitsysteem met pomp ingebouwd . Dit systeem bestaat uit een waterverwarmde chocoladepomp met een bijhorende sturing wat het mogelijk maakt om chocolade te doseren . Deze pomp wordt gekoppeld aan een waterverwarmde spuitkop met verwisselbare platen, welke op maat gemaakt worden voor uw toepassing (één spuitplaat is standaard voorzien).

                                                                                                

                                                                        Foto van smalle uitvoering

 

Belgian Chocolates Technology

Slachthuisstraat 30 bus 11

B-2300 Turnhout

Belgium

'Tel: 0032(0)14 / 61 98 05

7Fax: 0032(0)14 / 61 04 50

* bctnv@bctnv.be

; www.bctnv.be